BASARABIA E ROMÂNIA – CAMPANIE DE SUSŢINERE ŞI PROMOVARE A FIRMELOR ROMÂNESTI ŞI DIN REPUBLICA MOLDOVA -13 mai 2021

Povestea de succes a familiei Oleg si Valentina Tătaru a început o dată cu înființarea companiei S.C ARTSANI COM S.R.L în martie 2002, în Ploiești. O familie frumoasă din Republica Moldova , cu dragoste față de tradițiile românești și limba română s-a decis să-și dezvolte afacerea în România pentru a avea posibilitatea de a-i ajuta și pe români și pe frații moldoveni.

Compania are 300 de angajați, dintre care 14 sunt dizabilități, un gest admirabil al familiei Tătaru, care vine cu orice prilej, în ajutorul celor celor cu probleme sau nevoiași, un exemplu demn de urmat pentru toți oamenii de afaceri.


S.C. ARTSANI COM S.R.L. este în acest moment, una din cele mai cunoscute societăți din Prahova, care activează în domeniul comercializării unei game foarte largi de produse ce cuprinde materiale sanitare, centrale termice, feronerie, electrice, metalo-chimice, gresie, faianță și materiale de construcții.


În Aprilie 2015 a fost deschis cel de-al doilea magazin la Bușteni, Prahova.Din Septembrie 2016, S.C. Artsani Com S.R.L. a inaugurat una dintre cele mai mari secții de fasonare oțel beton din Sud-Estul României. Secția este echipată cu 6 mașini de fasonare ce asigură o capacitate de producție de 100 000 Kg în 24 de ore.
De asemenea, un alt domeniu în continuă dezvoltare este realizarea de instalații de încălzire centrală, service centrale termice și verificări tehnice periodice pentru centrale termice.

S.C. ARTSANI COM S.R.L. își desfașoară activitatea pe o suprafață totală de 22.500 mp, din care suprafața folosită pentru vânzare este de 6.000 mp. De asemenea, spațiul pentru vânzare și depozitare este deservit de o parcare de 150 locuri.


Produsele sanitare și materialele de construcții constituie baza și totalizează un numar de aprox. 16.000 de repere din cele 35.000 existente în magazin, cuprinzând tot ceea ce înseamnă instalații de alimentare cu apă, gaz, rețele de canalizare, instalații încălziri centrale, centrale termice, fitinguri fontă, pexal, cupru, PEHD, PPR, robineți, ciment, gleturi, adezivi, nisip, fier beton, țeavă, plasă de sârmă, căramidă, etc..

Activitatea și realizările de până acum, reflectă faptul că S.C. ARTSANI COM S.R.L. a reușit prin operativitate și competență să se impună în domeniul în care activează, devenind un partener agreat atât de persoanele fizice cât și de majoritatea societăților mari, mijlocii și mici din jud.Prahova, București, jud. Buzău și jud. Dâmbovița.
NIHIL SINE DEO este principiul de viață al familiei Oleg și Valentina Tătaru și conduși de acest principiu, au contribuit substanțial la lucrările bisericii cu hramul Nașterea Maicii Domnului din cimitirul Mihai Bravu din municipiul Ploiești , fiind de asemenea alături de părintele Nicolae Tănase de la Valea Screzii.