ALEXANDRU SĂRARU: 2 OCTOMBRIE, ȚINEȚI MINTE ACEASTĂ DATĂ!

ste clar. Se va ieși în stradă. Românii nu mai suportă abuzurile repetate comise de politicienii corupți.

George Simion, co-președintele AUR anunță data de 2 octombrie ca dată a marii manifestații de la București. Cei de la AUR cheamă românii în strada pentru a-și apăra drepturile încălcate de acest Guvern zero.

Certificatul verde nu este cel mai grav lucru care ni se pregătește!

Facturile la gaze și la energia electrică vor fi duble sau chiar triple. Este o nenorocire pentru toți, dar pentru întreprinderile mici și mijlocii autohtone această scumpire înseamnă falimentul. Vom rămâne fară afaceri românești și vom fi nevoiți să consumăm numai produse din afara țării.
Preţul gazelor naturale înregistrează o creştere istorică. Iarna care va veni va da lumii o lecţie dureroasă. Preţurile inaccesibile vor limita cheltuielile de consum ale gospodăriilor.Deficienţele în aprovizionarea cu gaze vor paraliza industrii întregi şi vor întrerupe livrarea de curent electric.
Sunt estimări realizate care atestă că avem o rezervă de gaze naturale doar pentru a asigura încălzirea pentru 23 de zile pentru o temperatură de -20 de grade Celsius.

Cârdășia PSD, USR, PNL a decis liberalizarea prețurilor la energie electrică și gaz ceea ce a însemnat creșterea preturilor.
AUR insista ca piață să fie reglementată, la fel ca și până acum, iar prețurile să nu crească. Aceste companii jefuiesc România și nu îi interesează soarta românilor.

Florin Citu ne-a îndatorat într-un an cât alții în 10, doar în ultimul an împrumuturile contractate au fost de 30 de miliarde de euro. Toată economia s-a prăbușit și nici nu se va relansa cât timp aceste marionete sunt la conducere. Oare ce comisioane au luat Citu și compania?

Bătaia de joc la aresa romanilor este inimaginabilă. Iohannis și Citu, acești trădători de neam și tara îi ofensează pe români. Nu cu mult timp în urmă, Iohannis a comandat montarea unei statui care nu reprezintă altceva decât un simbol al ocupației austriece a Ardealului. A fost un mesaj prin care ne atenționează cine este stăpânul, lucru de neîngăduit.

Tot într-o complicitate morbidă, PSD cu USR refuză să crească salariul minim deși preturile au explodat. PSD vorbea de 100 de lei creștere, o bătaie de joc fară limite. Salariile și pensiile au fost înghețate când prețurile se dublaseră. Decizii luate de politiceni care au funcții în stat plătite chiar și cu zeci de mii de euro. Au ajuns bătrânii României să aleagă intre a mânca sau a-și cumpăra medicamente, strigător la cer.

Partidele politice au mai dat o țeapă românilor: falimentul City Insurance, companie deținută de un apropiat al PSD. Acest lucru trebuia evitat dar politicienii corupți au numit la ASF persoane pe mulți bani nu că să ne apere pe noi de abuzuri ci că să apere companiile mari de români. Un cumnat al lui Adrian Năstase a dat o țeapă de zeci de milioane de euro românilor care vor trebui să plătească toate datoriile . A fost un act premeditat căci prin astfel de țepe, de tipul Gerald și FNI se fac bani mulți, nu prin muncă cinstită. AUR cere că cei vinovați să ajungă după gratii, căci se știa prea bine situația de la compania de asigurări, dar corupția distruge România.

Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis sau Florin Cîțu, voi puteți trăi doar cu 1400 de lei lunar? AUR dorește aprobarea unei legi prin care se mărește salariul minim, iar fiecare român să aibă un salariu de cel puțin 2.300 de lei în mână.

Marionetele amintite vor să ne împartă intre vaccinați și vaccinați, obligativitatea certificatului de vaccinare fiind elocvent în acest sens. De ce atâta disperare domnilor pentru vaccinarea populației? Ce se ascunde în spatele acestei disperări? Nu vă ajunge că ați distrus economia? Vrei să ne închideți din nou! Vom ieși în stradă, nu vom ceda!

Dacă am făcut prima doză și ne îmbolnăvim, este pentru că nu am făcut a doua doză. Dacă am făcut și a doua doză și ne îmbolnăvim, este pentru că nu au trecut cele 21 de zile. Dacă au trecut și cele 21 de zile , este pentru că să nu te îmbolnăvești grav. Daca te îmbolnăvești grav , este ca să nu mori. Dacă mori, este pentru că niciun vaccin nu este 100% sigur și bineînțeles este vina celui asimptomatic. Dacă te vaccinezi și patești ceva , nimeni nu este de vină și nu plătește, nici producătorul, nici Guvernul , nici asistenta care te-a vaccinat, nimeni nu este responsabil. Dar dacă nu te vaccinezi, ești vinovat și responsabil de acest lucru, nu?

Pe 2 octombrie românii vor ieși în stradă. Vine iarna și facturile vor exploda, nu trebuie să așteptăm să se întâmple acest lucru, trebuie să ne cerem drepturile în stradă. Partidele sistemului sunt înțelese și e nevoie că românii să nu mai accepte că ele să lucreze împotriva națiunii.

AUR are doar 10% din actualul parlament dar cheamă pe români în stradă, nu este corect să acceptăm abuzurile făcute de cei puși să ne reprezinte nu să ne impună lucruri. Pe 2 octombrie românii vor ieși în stradă la București, nu trebuie acceptată bătaia de joc.

Articol publicat pe site-ul CRITICII.RO în data de 23 septembrie 2021