L-am deconspirat: Alexandru Săraru în bucătărie

L-am cunoscut pe Alexandru Săraru în diferite ipostaze. Îi știu pe de rost activitatea politică, cunosc fiecare carte pe care a scris-o, cunosc , de asemenea, și pasiunea sa pentru istorie și teologie. Nu mi-e străînă nici implicarea să totală în procesul de predare, fiind profesor de matematică și filosofie. Despre marea să pasiune dusa până la extrem, și anume fotbalul se pot spune multe, nu dezvolt aici.

Însă, nu mi l-am putut imagina niciodată pe Alexandru Săraru în bucătărie. Nu că m-ar surpinde, dar parcă tot nu mi-l pot imagina. Și, totuși, este și un bucătar pătimaș. Nu are timpul necesar pentru a-și demonstra calitățile culinare, dar când prinde puțîn timp liber, îl găsim în bucătărie.

Și pentru că nimic nu este lăsat la voia întâmplării, această pasiune s-a materializat într-un site foarte frumos structurat: Bucătarul Trăsnit

Pe acest site se găsesc diverse rețete, trucuri în bucătărie, dar și informațîi inedite din domeniul gastronomiei. Există și o secțiune de recenzii unde se vor posta calificative pentru localurile vizitate.

M-a amuzat teribil cum s-a prezentat în descrierea canalului de You Tube, dar și pe pagina de facebook “Bucătarul Trăsnit” . Simțul umorului nu îl părăsește niciodată:

Sunt Profesor chiar de Mate
Și mai nou și Bucătar,
Ieri stăteam cu nasu-n carte
Azi cu mâna pe grătar

Aștept cu nerăbdare următoarele proiecte. Am ferma convingere că nu se vă opri aici

Site-ul Bucataul Trăsnit îl puteți accesa aici

Articol semnat de Marian Panait, publicat pe site-ul MAGAZINCRITIC.RO în data de 02 august 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *