Alexandru Săraru: Nu trebuie să omori la propriu pentru a fi criminal

Îl mai știți pe Cîțu Vodă/ Făr’ de minte și metodă? Nu știu ce fumează, dar cu siguranță este ceva foarte periculos atât pentru propria sănătate, cât și pentru sănătatea noastră. În concepția lui, „lucrurile arată bine”. Posibil. V-am spus, nu stiu ce fumează, dar cu siguranță dacă vede pe stradă o băltoacă, el spune că e piscină.

Cel autointitulat Superman (nu înțeleg de ce, nu este nici super , nici man), declară că a stabilizat economia. Operația reușită, pacientul mort. Toți morții sunt stabili. Au o stabilitate indestructibilă. Așa și economia lui Mucea Bambucea.

Odată cu agravarea bolii, acest James Bond al politicii românești ne spune că oamenii vor resimţi prin faptul că vor avea facturi mai mici la iarnă, faptul că avem o creştere economică mai puternică. Prima iarnă în care românii vor plati mai puțin , va fi prima iarnă de după plecarea lui. Punct.

Acum, să vedem cât de bine trăim. Avem cea mai mare inflație din ultimii 11 ani, puterea de cumpărare scăzând cu 14%. Adică, cu aceeași sumă de bani, cumpăram mai puține produse. Gândiți-vă ce înseamnă acest lucru, ce impact are asupra pensionarilor care sunt la limita supraviețuirii. Gândiți-vă la părinții care au copii mici și care au atâtea nevoie. Gândiți-vă la cei bolnavi care trebuie să își cumpere medicamente. Cum ai băi Cîțule nesimțirea să spui că trăim bine? Ai băut din același pahar cu Iohannis care vorbea de România lucrului bine făcut? Voi faceți bine un singur lucru: să vă bateți joc de români.

Avem cea mai mare creștere din Europa la preturile la energie. Aproape jumătate dintre gospodării nu mai pot să își plătească întreținerea și utilitățile. Da, ați citit bine! Aproape jumătate. Economia duduie, nu Cîțule?

Ai împrumutat 57 miliarde euro în 2 ani de guvernare. Tu vei pleca. Noi , copiii noștri, nepoții noștri vom plăti.

La toate acestea, se adaugă marea tragedie a crizei sanitare. Soluții sunt, au fost de la începutul așa zisei pandemii, dar pentru că acești criminali în frunte cu tine nu au vrut să le implementeze, au murit mii de oameni și mor zilnic. Totul pentru interesele unei găști. Încercați prin toate metodele să ne constrângeți să ne vaccinăm. Nu mai sunt bune testele acum, nu? Trebuie musai să te vaccinezi. Băi Cîțule, nu vezi că românii nu te bagă în seamă? S-au vaccinat doar 30% și dintre aceștia , cei mai mulți pentru că au fost forțați să nu își piardă locurile de muncă.

Nu trebuie să omori la propriu pentru a fi criminal și tu știi asta. Ești unul dintre cei mai mari criminali din istoria României.

Articol publicat pe site-ul CRITICII.RO în data de 17 octombrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *